Buna ziua, mă confrunt cu o problema mai bine de 1 an și jumătate în blocul unde stau, îmi ploua in hol din cauza unei defecțiuni la pluviala blocului . Am vorbit de nenumărate ori cu președintele blocului care spune că ar fi problema la etajul 6 unde nu da voie sa se intre în casa pentru a se verificat aceasta pluviala ,la mine in casa mai sunt 3-4 cm și îmi ajunge apa la sursa de curent. Spuneti-mi va rog cum ar trebui sa procedez pentru a îmi rezolva problema . Mulțumesc , o zi buna
Scurgerea pluviala reprezinta parte comuna a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Notificati oficial presedintele de asociatie sa dispuna masurile legal prevazute pentru solutionare -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Si eu am probleme cu scurgerea pluviala care a fost desfiintata de la parter, aceasta ramificandu-se de la mine din balcon, de la etajul 1, afara, fapt pentru care vecinul de sub mine (la de parter) are infiltratii la tavanul locuintei. Am facut 2 sesizari la asociatie pentru a reface scurgerea conform proiectului tehnic initial, dar asociatie imi spune ca ei nu au treaba cu aceasta problema.
Infiltratii apa balcon
Nnutas
Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)