avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare imobil

Se poate vinde o casa construita in perioada casniciei si care este inregistrata pe rol doar pe numele sotului dar pe intabularea de la judecatorie apar ambii soti.
Intreb acest lucru intrucat sotul mereu spune ca eu nu figurez cu nimic pe rol la financiar si piate vinde casa oricand fara a fi nevoie de semnatura mea.
Mentionez ca autorizatia de constructie s a eliberat de catre primaria sect 2 doar pe numele sotului desi sintem casatoriti on 1990 casa trecand pe rol in 2004.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:18, 18 Aprilie 2019
Mergeţi la Oficiul de cadastru şi cereţi un extras de carte funciară pentru informare.Atunci vă convingeţi cum stă treaba.Dacă numele dvs. nu figurează pe extras, înseamnă că poate vinde casan fără semnătura dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate sot pe fiu Hadryana Hadryana Speta la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns este urmatoarea: Dupa 8 ani de casnicie, ne-am intors in satul parintilor mei unde am construit o casa pe ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)