Buna seara! In urma cu 2 saptamani am fost victima unui accident de munca nu foarte grav, dar din cauza caruia am avut nevoie de o saptamana de recuperare, dintre care 4 zile au fost de concediu medical, restul fiind zile libere conform programului. Sunt angajata din data de 24.10.2018, iar astazi am fost anuntata de departamentul HR ca nu imi pot plati concediul din cauza faptului ca nu am atins plafonul minim de 6 luni lucrate, din care se exclud liberele. Legea prevede 6 luni calendaristice sau lucrate, fara libere, asa cum mi-au spus mie? Ei au demarat o ancheta interna, au facut reconstituire si au declarat accidentul la ITM, deoarece in ciuda faptului ca ei au tinut sa imi spuna ca daca nu mi-as lua medical nu ar mai declara, eu nu am considerat ca sunt apta de munca si am avut nevoie de concediu. Se poate ca si masura in urma anchetei eu sa fiu demisa?
Accident munca
ionuthau
Buna ziua cu o intrebare pentru cine are un raspuns concret . In urma cu 2 zile mai exact pe 20 mai am mers la locul de munca unde am contract de unde am ... (vezi toată discuția)