avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata pensiei
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata pensiei

Cum pot recupera pensia fetiței pe ultimii 3 ani am depus plângere la politie si de 3 ani aștept
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:56, 17 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați la un executor judecătoresc pentru recuperarea restanței prin executare silită.

Poliția nu se ocupă de recuperarea banilor restanți. Nu-i de competența polițiștilor sa recupereze datorii restante.

Grăbiți-vă, că restanțele mai vechi de 3 ani se prescriu, și nu mai pot fi recuperate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. adresez o intrebare vis-a-vis de pensia alimentara. ... StefaniaElena2008 StefaniaElena2008 Buna seara. Adresez o intrebare vis-a-vis de pensia alimentara. Care sunt variantele de recuperare a unor sume restante din 2017, neplata integrala a pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor 16 ani maria1961s maria1961s Buna ziua.Ma numescu Ioana si am in intretinere pe fiul meu care este minor anul acesta implinind 16 ani.De 3 ani eu nu am mai primit pensia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentra georgetasolo georgetasolo Buna seara, vreau sa deschid proces pentru recuperarea pensiei alimentare neplatita. Deoarece eu si fica suntem stabilite intr_o tara membra U.E. avand acordul ... (vezi toată discuția)