avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru cresterea copilului in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru cresterea copilului in somaj

daca sunt in somaj si am ramas gravida, mai beneficiez de indemnizatia pentru ceresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 23 Noiembrie 2009
Da, beneficiati de indemnizatia pentru cresterea copilului deoarece perioada de somaj se ia in calculul celor 12 luni prevazute de art.1 alin.1 din OUG nr.148/2005 in care trebuie sa faceti dovada realizarii de venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
iar cuantumul indemnizatiei va fi calculat in functie de somaj sau de veniturile realizate cand lucram?
In functie de indemnizatia de somaj ... se iau in calcul ultimele 12 luni inainte de data nasterii copilului.
Buna,
Am si eu o intrebare, daca somajul este de 450, cat va fi indemnizatia pt cresterea copilului?
Daca din calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului potrivit prevederilor in materie rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului larigeor larigeor imi puteti raspunde va rog daca la calcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului se ia in calcul si lunile in care am fost in concediul pre si post ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie crestere copil DrSam DrSam Buna ziua am si eu o intrebare referitor la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului= situatia mea este urmatoarea=in perioada2004-2005 am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului simomagda simomagda Perioada de somaj constituie perioada cu venituri impozabile ,pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului ?Stagiu de cotizare stiu ca e ... (vezi toată discuția)