avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Palme și amenințări verbale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Palme și amenințări verbale

Bună seara. De ceva vreme fostul șef al soțului meu umbla cu amenințări cu bătaia ori de câte ori se întâlnesc, ba mai mult de atât acesta chiar i-a dat 2 palme soțului din motiv ca nu îl respecta și nu vrea sa mai lucreze ptr el. As vrea sa știu ce pași sunt de urmat pentru a putea pune capăt acestui abuz din partea dânsului. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 21:13, 23 Aprilie 2019
Partea vatamata trebuie sa formuleze plangere penala la politie , unde va avea nevoie si de martori.
Soțul poate depune plângere penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de Amenințare și de lovire sau alte violente.
Atenție, plângerea penală prealabila trebuie depusă in cel mult 3 luni de la data comiterii infracțiunilor in cazul acestor infracțiuni.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Roxanado Roxanado Buna seara,suntem amenintati ca ni se da foc de unchiul sotului meu,cu care locuim in curte.Martori la aceste amenintari au fost 2 echipaje de la Politia ... (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu violenta Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna seara ; daca o persoana imi trimite mesaje cu amenintari cu moartea si bataia iar eu depun plangere la politie in cat timp se iau masurile necesare si ce ... (vezi toată discuția)