avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modalitate obtinere Certificat de Deces de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modalitate obtinere Certificat de Deces de catre Concubina

Buna Ziua.
Am urmatoare intrebare. Am avut o relatie de concubinaj de peste 30 de ani. In urma cu o saptamana a decedat persoane cu care traiam in concubinaj. Am fost la Oficiu Stari Civile Sector 2 pentru a primi Certificatul de Deces si cei de la Biroul Decese nu au putut sa imi elibereze Certificatul de Deces deoarece nu eram ruda de gradul I. Mi-au eliberat doar adeverinta de inhumare cu ajutorul careia am putut sa ma ocup de inhumare. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez acum pentru a primi Certificatul de Deces de la Oficiul Stari Civile Sector 2. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 19 Aprilie 2019
Avand in vedere calitatea dv nu puteti obtine legal documentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedat fara documente legale leusan leusan O persoana decedata de cca 38 de ani ,inmormantata cu ajutorul primariei si al vecinilor,far alti mostenitori .In registrul d decese in anul in care a decedat ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sora tatălui meu, cetățean german, a decedat în ... Iulia r. Iulia r. Bună ziua. Sora tatălui meu, cetățean german, a decedat în Germania și a fost inhumata la cimitirul Bellu, conform adresei din partea Administrației ... (vezi toată discuția)