avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Laptele praf
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Laptele praf

Buna seara!Am nascut de curand si din pacate nu mai alaptez.Am fost la medicul de familie pt a ma baga si pe mine in programul pt obtinerea laptelui praf gratuit si am fost surprinsa sa aflu ca doamna doctor nu stie cum as putea lua eu lapte gratuit pt ca dansa nu a lucrat cu asa ceva pana acum.Intrebarea mea este:Ce trebuie să faca dansa pt a ma baga in acel program?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 21 Aprilie 2019
Norma metodologică de aplicare a Legii nr. 321/2001 privind acordarea gratuită de lapte praf pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-12 luni, care nu beneficiază de lapte matern din 21.03.2006
[ link extern ]

Laptele praf formula pentru sugari se acorda gratuit, pe baza de prescriptie medicala eliberata de medicul de familie, numai pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 luni, care nu beneficiaza de lapte matern si care se incadreaza in criteriile mentionate in lege.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem obtine lapte praf de la stat? vomirco vomirco avem un bebe de 3 saptamani,sotia nu are lapte sa hraneasca bebe de la san.avem doar un salariu de 800 lei in casa.nu ne permitem sa luam atata lapte praf pt o ... (vezi toată discuția)
Lapte praf gratuit pentru copiii in plasament liliana-simon liliana-simon Buna ziua. Am in plasament doi copilasi de 3 respectiv 5 luni, si de 2 luni ma lupt cu medicul de fam. pt. a obtine lapte praf gratuit. Conf.Legii 321/2oo1 ... (vezi toată discuția)
Lapte praf mihai2petru mihai2petru in ce conditi se mai ofera gratuit pentru nou nascuti lapte praf mama piept nu are pentru 2 copilasi #-o (vezi toată discuția)