avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie fara autorizatie

Prin anul 1985 am construit un garaj( aprobare verbala fiindca atunci apartinea de I.G.O.) la care nu detin niciun fel de act. Ce pot face pentru a intra in legalitate deoarece de la primarie am primit o notificare precum ca" datorita faptului ca nu ati platit impozit pe aceasta constructie urmeaza sa fiti demolat"
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:46, 20 Aprilie 2019
Nu aveți mare lucru de făcut, veți fi demolat. Intrarea în legalitate presupune obținerea CU și AC pe care vi le eliberează primăria. Nu cred că vi le vor elibera, fiindcă, așa cum spuneți, nu sunteți proprietar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii abuzive pe teren privat gameoversrl gameoversrl Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada ... (vezi toată discuția)
drept de proprietate-buna ziua, stimate domn/doamna, detin o boxa- garaj langa blocul ... Adriana Tudor Adriana Tudor Buna ziua, Stimate domn/doamna, detin o boxa- garaj langa blocul in care am locuit. Boxa-garaj a fost cumparata de la societatea la care am lucrat, o data cu ... (vezi toată discuția)
Legalitate garaje Aurifex Aurifex Buna ziua, Doresc sa cumpar un garaj in Cluj-Napoca, dar din ce am auzit aprox. 50% din garajele din oras sunt pe domeniul public, construite neautorizat si ... (vezi toată discuția)