avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am de plătit cheltuieli de judecată. Pot solicita ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am de plătit cheltuieli de judecată. Pot solicita dovada lor? Aș vrea să mă asigur că acele cheltuieli au fost reale și înregistrate

Buna seara! As avea nevoie de o lamurire, mai precis, in cazul in care am de platit cheltuieli de judecata, pot solicita o dovada a acestor cheltuieli? Am dreptul sa solicit factura si chitanta platii onorariului? As vrea sa ma asigur, inainte.sa platesc, ca acele cheltuieli judiciare au fost reale si inregistrate.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 20:31, 23 Aprilie 2019
Exact! Instanta.mi-a respins actiunea invocand motivul ca nu este de competenta instanteii.sa judece cererea de modificare a unui act afministrativ (certificat nastere) iar aparatorul partii parate a cerut cheltuieli. Va multumesc mult.pentru raspuns, chiar asa am sa procedez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
inainte sa procedati la un apel, zic sa verificati dosarul, sunt sanse mari sa fie acolo cheltuielile. Sa nu platiti alte cheltuieli si la respingerea apelului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc mult, doamna avocat, o sa va urmez sfatul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului Irina Balcangiu Irina Balcangiu Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca avocatul este obligat sa taie o chitanta, atunci cand i se dau bani ca sa te reprezinte in instanta. Si daca este cazul ... (vezi toată discuția)
Dovada platii cheltuielilor de judecata gilmi gilmi Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce inscris constituie pentru instanta, dovada platii de catre parte, a asistentei judiciare,in vederea restituiri. ... (vezi toată discuția)
Cenzurarea onorariilor avocatiale de catre instantele de judecata SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania Ce parere aveti despre acest subiect? Mai ales in procesele in care ne judecam in contradictoriu cu statul roman sau in contradictoriu cu autoritatile ... (vezi toată discuția)