avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita dupa divort

As dori sa divortez de comun acord la. Notar, si as dori sa stiu cam ce program de vizite și drept de a lua copilul in vacante sau wekeenduri as obtine in cazul in care as divorta prin tribunal, pentru ca programul ce vrea sa il acorde prin notar nu sunt de acord, tinand cont ca eu sunt acasa 2 saptamani si 2 luni la munca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:04, 22 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la notar trebuie sa picati de acord, altfel veti fi trimisi catre instanta. Sa nu fiti de acord de forma cu acel program doar ca sa divortati la notar, cu el ramaneti
Daca divortati la notar, atunci dvs si sotia stabiliti programul de vizita( in functie de ce intelegere aveti) ci nu notarul. Daca nu ajungeti la o intelegere, atunci va adresati instantei de judecata. Stabiliti o consultanta cu un avocat(recomandat sau de pe forum) pentru ca discutiile sunt ample pe acest subiect si trebuie sa cunoastem mai multe detalii despre dvs ca sa stim ce program s-ar putea obtine ( care o sa fie distanta dintre domiciliul dvs si al sotiei, daca mai aveti minori din casatorii atnterioare sau din aceasta casatorie, cine s-a ocupat mai mult de copil pana acum, daca au existat in trecut violente etc etc).
Stabiliti un program.de comun acord si apoi vedeti ce zice notarul.
Deși notarul nu ar avea dreptul.sa.va refuze înțelegerea se poate intampla si asa ceva din cate am auzit.
Negociati cu un prpfesionist poate inainte sa ajungeti la instanta. sau mergeti in instanta, e decizia dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil 6 luni miara miara Va rog frumos sa-mi spuneti ce presupune custodia comuna in cazul unui copil de 6 luni. Daca copilul este dat mamei spre ingrijire , ce drepturi are tatal ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor și partaj. cum decurge un asemenea proces și ce ar trebui să cer? CarmenCA CarmenCA Buna ziua, pe scurt, sotul meu se face vinovat de adulter cu multiple femei (chiar si in acelasi timp!), neglijarea familiei din aceasta cauza (toate cu ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)