avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exceptie de la plata intretinerii pentru copiii sub 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exceptie de la plata intretinerii pentru copiii sub 3 ani

Buna ziua,

Adunarea Generala poate hotari exceptia introducerii copiilor sub 3 ani la plata intretinerii?
De asemenea, daca nu toti parintii ii declara, pot fi trecuti de CEx, din oficiu?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:31, 22 Aprilie 2019
Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Eu nu doresc sa se voteze o astfel de hotarare, ci sa stiu ce sa raspund in caz ca mi se propune asa ceva.
La cum ati pus problema... eu n.am inteles asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata energie electrică lift Liliabdela Liliabdela Sunt proprietarul unui apartament în care momentan fac lucrări de igenizare. Asociatia m-a trecut la plata curentului pentru lift, pentru cele două persoane ... (vezi toată discuția)
Cum se impart chetuielile comune. pe nr. de persoane sau nr de apartamente? cipciop maria cipciop maria cum se inpart chetuielile comune. pe nr. de persoane sau nr de apartamente? o persoana plateste cat un apart. cu 5 persoane? (vezi toată discuția)
Buna dimineata va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare ... zakazaka zakazaka Buna dimineata Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare .Se poate scade de la plata cheltuielilor la intretinere o persoana care afirma ca prin ... (vezi toată discuția)