avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cass
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cass

Am un PFA și vineri am primit acasă plic de la anaf cu o datorie la sănătate pe 2015 și 2016. Eu achitând mi contribuția la sănătate aferenta acestor ani la norma de venit conform declarației 200. Iar acum vad ca pe acești doi ani mi s au pus contribuțiile la salariul minim pe economie eu nerealizand aceste venituri. Ce trebuie făcut
Cel mai recent răspuns: cristy1110 , utilizator 15:30, 7 Mai 2019
Mergeti urgent la inspectorul de la finante cu chitantele doveditoare din acei ani si va va lamuri.
Si eu am aceeasi problema , in aceeasi ani si am mers la ANAF si mi sa spus ca trebuiesc platiti . Atunci erau obligatorii contributiile la sanatate , iar daca depaseai plafonul de 8000 de lei erau si la casa de pensii .Faceti contestatie in termenul de 45 de zile de la data primirii instiintarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate anaf arusteicarmen arusteicarmen Cum poti verifica daca ai fost asigurat la CNAS in trecut? De exemplu in anul 2015, nu in prezent. Si de ce am primit prin posta un plic de la ANAF cu ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala 630 Dani7623 Dani7623 Bună ziua, Numele meu este Daniel și am rezidenta în orașul Brașov. De aproape 15 ani locuiesc și muncesc în Spania, având rezidenta în aceasta tara, ... (vezi toată discuția)
Contributia pentru pensia de stat la pfa alex bihor alex bihor Stimate d-nul avocat, incepand din 1985 de cand am autorizatie, mi-am platit lunar contributiile pentru pensia de stat. De mai mult de 10 ani sunt PFA, cu ... (vezi toată discuția)