avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot scapa de ipotecas
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot scapa de ipotecas

cum pot scapa de ipoteca daca banca a dat faliment
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 14:28, 24 Noiembrie 2009
O actiune in instanta prin care sa solicitati constatarea "decesului" creditoarei si radierea ipotecii.=D>
Despre ce banca este vorda? Daca a dat faliment mai aveti sansa identificarii lichidatorilor. Daca dosarul de faliment nu s-a solutionat lichidatorii va pot da o asemenea adresa de radiere cu conditia sa nu mai aveti nimic de plata.
In primul rand, o ipoteca subzista doar 15 ani. Daca au trecut mai mult de 15 ani de la constituirea ei puteti face cerere de radiere a ei din CF. Cererea o depuneti la Biroul de Carte Funciara.
Apoi verificati daca creditul mai subzista, daca a fost platit, sau s-a prescris. Daca nu mai exista principalul, trebuie radiata ipoteca, accesorie acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla scatalin scatalin daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla,nu am primit nici o instiintare unde sa platesc dar am apartamentul e ipotecat am ... (vezi toată discuția)
Cine stie cum arata o cerere de radiere ipoteca?am nevoie sbdcl sbdcl postati va rog o cerere de iradiere ipoteca ,de ce am nevoie ?unde ma duc? (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de ipoteca prin radierea creditoarei ipotecare calipo calipo As dori o opinie legata de situatia unei ipoteci imobiliare in cazul in care creditoarea ipoecara a incetat sa existe printr-o sentinta a judecatorului sindic ... (vezi toată discuția)