avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Suprataxare roaming
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Suprataxare roaming

Buna ziua, In urma unei excursii am primit un mesaj de la compania de telefonie ca voi fi taxat pentru apelurile de voce si date efectuate in roaming, lucru care s.a si intamplat. Am facut o sesizare in acest sens si am cerut un raspuns in scris din partea dumnealor lasand o adresa de mail in acest sens. Am fost contactat telefonic de un reprezentant al companiei care mi.a transmis ca nu doreste sa imi raspunda in scris , numai telefonic si ca ei isi mentin punctul de vedere cu privire la taxarea in roaming pentru ca este legal. Ce pot face in acest sens? Au procedat corect?
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2019
mosu1907, utilizator
Cel mai recent răspuns: mosu1907 , utilizator 21:35, 23 Aprilie 2019
Si nu-i normal daca folosesc un serviciu sa fiu taxat pentru el ??
Buna ziua!
Ati fost in excursie in interiorul U.E. sau S.E.E.?
Cititi contractul legat de aceste tarife...
Directiva ue spune ca nu. Am abonament la doua companii: una nu m.a taxat si am primit msj ca pot folosi 5 gb date, cealalta m.a taxat de la primul mb

Aerofun a scris:

Si nu-i normal daca folosesc un serviciu sa fiu taxat pentru el ??

Am fost in Germania. Face parte si din spatiul economic si din ue. In contract nu am stipulat nimic. Este un contract de aproximativ 7 ani. Nu am nici un act aditional sau o informare cu privire la faptul ca ei au obtinut derogari de la ancom.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua!
Ati fost in excursie in interiorul U.E. sau S.E.E.?
Cititi contractul legat de aceste tarife...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif internet exagerat firma de telefonie bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un abonament de telefonie la compania X, pentru care eu nu am solicitat niciodata decat servicii de voce, nu si de internet mobil. Asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)