avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizație, răspunsuri contradictorii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizație, răspunsuri contradictorii de la instituțiile statului

Bună ziua,
Ma numesc Alexandra... În data de 28. 03.2016 am născut o fetita am întrat în indemnizație pt 2 ani.. Apoi în data de 01.05.2017 am născut un băiețel pt care am primit un supliment aproape egal cu indemnizația fetei pana la vârsta de 2 ani a ei.... După ce am ieșit cu fetita din indemnizație mi s.a acordat pt băiat indemnizația începand cu luna 01.04.2018...problema mea este ca am primit o scrisoare acasă precum ca ar trebui sa returnez banii pe luna martie 2019 pt plata necuvenita...mentionez ca tatăl și.a luat luna sa pt perioada 01.04_01.05.2019..... Banii ar trebui sa ii returnez sau este dreptul meu.... Am fost și la agenția națională pt plăti și inspecție socială Ilfov dar ei spun ca trebuie... Iar cei de la agenția națională pt plăti și inspecție socială spun ca este dreptul meu pt luna martie.... Ma scuzați de roman...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 25 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este dreptul dvs ... AJPIS Ilfov greseste .

Va mulțumesc ca mi.ati răspuns.... Am fost la ajpis și mi.au spus ca trebuiesc restituiti....unde ma pot adresa ca să știu exact.... Păreau efectiv deranjate ca am avut îndrăzneala sa le iau la întrebări....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicittai un raspuns scris de la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, dupa cel obtineti mergeti la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Alocatie aprobata dar suspendata! am fost plecat în irlanda ... Corina271 Corina271 Alocatie aprobata dar suspendata! Am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului prenatal Loredana P. Loredana P. Buna ziua, Incepand cu data de 01.04.2018 voi intra in concediu prenatal. Mentionez ca momentam beneficiez de stimulent de insertie ( bb1 urmeaza sa ... (vezi toată discuția)