Buna ziua as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Intr-o statie de autobus la capat de linie o doamna coborea din autobus vorbind la telefon iar eu cu un alt autobus pe care il conduceam am claxonat dar inevitabil prin franare am impinso astfel incat dansa a cazut in genunchi si dupa ce eu am chemat politia si salvarea deoarece dansa sustinea cum ca nu are nimic i s-a depistat o fisura osul de la mana.Ne-am inteles cum ca nu are nici o pretentie de la mine deoarece nu s-a uitat cand a coborat din celalat autobus ,dar a doua zi cand sa mergem la notar ptr. a face documentul nu mai doreste numai daca ii dau o anumita suma de bani.Mentionez ca autobusul are asigurare.Doresc sa va intreb care ar fii despagubirea pe care dansa o poate primi in instanta ?Multumesc anticipat
Buna ziua!
Politia ce a constatat?
Celalalt autobuz a oprit in loc permis si, daca da, cum a ajuns doamna pe carosabil? Poate nu e doar vina dvs. si se gaseste o culpa comuna- a dvs., a doamnei si a soferului ce a parcat acel autobuz in loc nepermic (daca este cazul).