avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire Accident autobus
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire Accident autobus

Buna ziua as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Intr-o statie de autobus la capat de linie o doamna coborea din autobus vorbind la telefon iar eu cu un alt autobus pe care il conduceam am claxonat dar inevitabil prin franare am impinso astfel incat dansa a cazut in genunchi si dupa ce eu am chemat politia si salvarea deoarece dansa sustinea cum ca nu are nimic i s-a depistat o fisura osul de la mana.Ne-am inteles cum ca nu are nici o pretentie de la mine deoarece nu s-a uitat cand a coborat din celalat autobus ,dar a doua zi cand sa mergem la notar ptr. a face documentul nu mai doreste numai daca ii dau o anumita suma de bani.Mentionez ca autobusul are asigurare.Doresc sa va intreb care ar fii despagubirea pe care dansa o poate primi in instanta ?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:18, 23 Aprilie 2019
Buna ziua!
Politia ce a constatat?
Celalalt autobuz a oprit in loc permis si, daca da, cum a ajuns doamna pe carosabil? Poate nu e doar vina dvs. si se gaseste o culpa comuna- a dvs., a doamnei si a soferului ce a parcat acel autobuz in loc nepermic (daca este cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident culpa comuna CodrinP. CodrinP. Buna ziua, In data de 10-04-2018 ma deplasam pe un drum nemarcat pe banda meade mers. Intr-o intersectie, pe partea dreapta fiind parcate diferite ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lazaroiudragos67 lazaroiudragos67 Sunt sofer la RATB in urma cu cateva luni am fost implicat intr-un accident: Stationam in semaforul din p-ta Victoriei,sensul de deplasare era inspre 1 Mai, in ... (vezi toată discuția)
Accident ușor cu victimă, consecințe Adrian laurentiu Adrian laurentiu Am iesit din parcare spic cu spatele si cand am reusit sa indrept volanul ptr. A imi continua drumul inainte am observat o persoana in oglinda din stanga si am ... (vezi toată discuția)