avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare ziua de 26,04,2019(vinerea mare)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare ziua de 26,04,2019(vinerea mare)

Buna ziua,
Pentru a fi liber in data de 30,04,2019 marti intre a doua zi de paste si 1 mai firma mi-a cerut sa lucrez sambata 20,04,2019(4ore) si vineri 26,04,2019(4ore) trecandu-ma in pontaj ca si cand am fost liber, iar in ziua de marti 30,04,2019 ma ponteaza 8 ore.Este legala aceasta practica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 23 Aprilie 2019
Nu este corect ... 26.04.2019 este zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontarea orelor suplimentare lilly11a lilly11a Buna, am o nelamurire. Numai ce am avut un control de la itm si mi s-a spus sa depun pontajele cu orele efectiv lucrate de oameni, asta incluzand si cele ... (vezi toată discuția)
Pontare in zi de sarbatoare ramoilis ramoilis In cazul in care conform schemei orare un angajat are zi libera intr-o zi de sarbatoare, aceasta zi va fi libera ca oricare alta d sau beneficiaza de un statut ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale - mai multe probleme smeagull smeagull Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care angajatorul are nevoie ca o parte din angajati se lucreze in zilele de ... (vezi toată discuția)