avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie glaucom
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie glaucom

Buna seara! Am si eu o siuatie si m-ar ajuta foarte mult daca mi-ar putea da cineva cateva informatii. Bunicul meu beneficiaza de pensia de la stat dar are si glaucom la ochiul drept siochiul stang operat de cataracta. Poate beneficia de ajutor sau pensie de handicap? Unde as putea sa ma adresez in legatura cu aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:26, 23 Noiembrie 2009
1. Nu se poate beneficia de doua feluri de pensie in acelasi timp.
2. Adresati-va Asociatiei Judetene pentru Persoane cu Handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui certificat de handicap jujica jujica Buna seara va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: soacra mea are 85 de ani, a fost operata de glaucom si apoi a aparut si cataracta pe ambii ochi si ... (vezi toată discuția)
Încadrare în grad de handicap roland62 roland62 Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9. In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Pensie sau indemnizatie pentru nevazatori ? resad resad Va salut ! Pun aceasta intrebare pentru mama mea in varsta de 46 ani , care din nastere a avut glaucom la ochiul stang si a suferit 2 operatii fara succes, ... (vezi toată discuția)