avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lucru la coletarie in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lucru la coletarie in germania

Bună ziua la toți, am asa o problemă cu 7 luni în urmă am plecat de la o firmă de curierat din germania Hermes din motiv că nu îmi plăcea atmosfera la ei acuma am aflat că fostul meu sef ma dat la politie că am furat ceva pachete la ce mă pot aștepta mai departe. mă tem cînd voi trece vama să nu mă ia din vamă
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 13:20, 24 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Autoritățile germane va pot opri la vama dacă exista o măsura preventivă dispusă împotriva dumneavoastră.
Dacă nu ați săvârșit fapta, se va clarifica totul.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Cum pot afla dacă deja am întocmită o măsură preventivă asupra mea ?
Făcând o cerere adresată către Parchetul din orașul german în care ați muncit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie juridica florentina cocan florentina cocan Judecatorul dispune inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu,cand se pune in aplicare? Dupa terminarea celor 30 de zile de arest preventiv sau ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu violenta Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna seara ; daca o persoana imi trimite mesaje cu amenintari cu moartea si bataia iar eu depun plangere la politie in cat timp se iau masurile necesare si ce ... (vezi toată discuția)
Dosar bulgaria NataliaK NataliaK Bună ziua, în urmă cu trei ani (pe vremea când mai exista taxa de înmatriculare), soțul meu a mers în Bulgaria (pentru un BMW din 2001 în valoare de ... (vezi toată discuția)