avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina

Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 29 săptămâni.Urmeaza ca de la 1 mai 2019 sa ne preia alt patron.Stiu ca trebuie înștiințata si aceasta societate de sarcina.Noile contracte o sa fie semnate doar pe 3 luni adica pana la 1 august 2019.Intrebarea este....ma poate afecta pe mine cu ceva?Eu in luna iulie o sa nasc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:26, 24 Aprilie 2019
Buna ziua!
Nu o sa va afecteze plata Indemnizatiei pentru CCC dar, la sfarsitul acestei perioade, v-a trebui sa va cautati alt loc de munca daca semnati contractul pe perioada determinata de 3 luni, angajatorul nu mai este obligat sa va primeasca inapoi la sfarsitul perioadei de CCC
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Ionut.ion, utilizator
Va afecteaza ca veti ramane fara loc de munca.
Am inteles.Dar dupa 2 ani pot intra in somaj?

Cornel Vasile a scris:

Va afecteaza ca veti ramane fara loc de munca.

Da
Puteti intra numai daca indepliniti conditiile mentionate de lege.

Alte discuții în legătură

Sarcina andreea998 andreea998 Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 30 săptămâni.Societatea la care lucrez s-a vândut cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt insarcinata iar la sfarsitul lunii imi expira ... Gianina25 Gianina25 Buna seara! Sunt insarcinata iar la sfarsitul luni imi expira contractul de munca care este pe perioada determinata.. am lucrat la acest loc de munca din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil (ccc) mada_mada mada_mada Buna ziua! Ma numesc Madalina si am o intrebare. Din martie 2011 am un contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 31.12.2011, am inteles ca o sa ... (vezi toată discuția)