avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina

Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 29 săptămâni.Urmeaza ca de la 1 mai 2019 sa ne preia alt patron.Stiu ca trebuie înștiințata si aceasta societate de sarcina.Noile contracte o sa fie semnate doar pe 3 luni adica pana la 1 august 2019.Intrebarea este....ma poate afecta pe mine cu ceva?Eu in luna iulie o sa nasc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:26, 24 Aprilie 2019
Buna ziua!
Nu o sa va afecteze plata Indemnizatiei pentru CCC dar, la sfarsitul acestei perioade, v-a trebui sa va cautati alt loc de munca daca semnati contractul pe perioada determinata de 3 luni, angajatorul nu mai este obligat sa va primeasca inapoi la sfarsitul perioadei de CCC
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Ionut.ion, utilizator
Va afecteaza ca veti ramane fara loc de munca.
Am inteles.Dar dupa 2 ani pot intra in somaj?

Cornel Vasile a scris:

Va afecteaza ca veti ramane fara loc de munca.

Da
Puteti intra numai daca indepliniti conditiile mentionate de lege.

Alte discuții în legătură

Sarcina andreea998 andreea998 Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 30 săptămâni.Societatea la care lucrez s-a vândut cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil (ccc) mada_mada mada_mada Buna ziua! Ma numesc Madalina si am o intrebare. Din martie 2011 am un contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 31.12.2011, am inteles ca o sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)