avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina

Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 30 săptămâni.Societatea la care lucrez s-a vândut cu tot cu angajați.Eu deja mi-am dat demisia de la ei ca sa ne poată prelua ceilalti începând cu data de 30 aprilie.Noul contract se va semna pe 3 luni(1 august 2019).Eu ar trebui sa nasc la începutul lui iulie.Fiind liber zilele acestea de Paste si 1 mai....ma afecteaza cu ceva dacă semnez noul contract in data de 2 mai începând cu 30 aprilie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 29 Aprilie 2019
Care este data incetarii vechiului c.i.m. ?
Actele le-am semnat pe 24 04 2019 dar astăzi încetează contractul pentru ca Stiu ca pontajul s-a facut inclusiv azi la vechea firmă.Normal de maine ar trebui sa începem la ceilalti.

Cornel Vasile a scris:

Care este data incetarii vechiului c.i.m. ?

In acest caz, nu vad ce va poate afecta ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina andreea998 andreea998 Buna ziua.Lucrez la o societate de aproximativ 2 ani.Acum sunt însărcinată în 29 săptămâni.Urmeaza ca de la 1 mai 2019 sa ne preia alt patron.Stiu ca ... (vezi toată discuția)
contract Școală după Școală .bună ziua! sunt profesor în cadrul unei școli gimnaziale din ... ioanaxlay ioanaxlay Bună ziua! Sunt profesor în cadrul unei școli gimnaziale din mediul rural. In luna aprilie a acestui an am inceput activitățile remediile din cadrul ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim si deschidere un nou cim ? volvera volvera Pentru a incepe munca (semna contractul) la noul noul loc de munca pe data de 1 septembrie cand ar trebui sa-l inchid pe cel existent la actualul loc de munca ... (vezi toată discuția)