avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Sunt insarcinata iar la sfarsitul lunii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Sunt insarcinata iar la sfarsitul lunii imi expira ...

Buna seara! Sunt insarcinata iar la sfarsitul luni imi expira contractul de munca care este pe perioada determinata.. am lucrat la acest loc de munca din noiembrie 2023 si ar trebui sa nasc in mai 2025....pot benificia de somaj si dupa aceea ce ccc eu mai lucrand si inainte de acest loc de munca 4 ani, iar intreruperea intre locurile de munca a fost de 3 saptamani. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 24 Octombrie 2024
Da, veti beneficia de somaj . Din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc? mira10 mira10 Buna seara!am lucrat la o societate 8 luni pana pe data de 1 noiembrie 2014,mi am depus pt somaj pe data de 11noiembrie 2014, nestiind ca pierd continuitatea ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim pe perioada determinata din cauza sarcinii? GABRIELA_IONESCU GABRIELA_IONESCU Buna seara, Am si eu o mare rugaminte legata de contractul meu individual de munca pe perioada determinata. Am fost angajata pe o perioada de 1 an de zile la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia lunara pentru cresterea copilului iuliagabriela iuliagabriela Buna seara! Ma confrunt si eu cu o problema, si daca ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns va rog! Am lucrat la o firma 8 ani dupa care am intrat in somaj ... (vezi toată discuția)