avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare plata salariala și daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare plata salariala și daune morale

Bună ziua. În august anul trecut am lucrat în cadrul unei firme franciza ca operator pariuri sportive fără contract de munca. Patronul a amant după o zi pe alta semnarea contractului colectiv de munca. După 3 săptămâni aproape de plata salariului mi a zis ca numai lucrez în cadrul firmei și nici lichidarea nu mi a fost făcută. Asa ca am făcut plângere la ITM fapt pt care mi au trimis răspuns scris sa dau firma în judecata pt plata salariului comform legii și obținerea daunelor morale. Termenul este pana la 3 ani. Eu am primit scrisoarea pe 12. 12.2018 dar nu am fost în tara. Ce daune morale pot cere și cum ma puteți ajuta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:27, 25 Aprilie 2019
Nu va putem jauta decat cu un sfat si anume sa contactati un av din zona dvs sau de pe forum pt a initia un litigiu de munca.Daunele morale se acordă rar în acest gen de litigii si chiar daca obțineți sumele sunt relativ mici
Dvs puteti sa cereți oricât dar trebuie dovedit prejudiciul e mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Daune morale litigii de muncă angajatorul poate cere pretenții ... nicoleta_elena nicoleta_elena daune morale litigii de muncă Angajatorul poate cere pretenții daune morale angajatului?si in ce conditii (vezi toată discuția)
Pot cere daune morale? ciolobocul ciolobocul buna.sint in proces pe fond inca si daca in cererile de plata a orelor suplimentare pot cere si daune morale ?am contestat si decizia de concediere.si alte ... (vezi toată discuția)