avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banii mei-masina mea apartin prietenilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banii mei-masina mea apartin prietenilor

mi-am cumparat masina pe firma in care lucram fiind prieteni cu sefii,ulterior le-am imprumutat 80000roni pt plata bilet la ordin.am decis sa plec din firma dar nu inainte da a avea hartii semnate cu ce-mi datoreaza pe care nu le-am obtinut tocmai ortodox ci nevoita de imprejurari trecand un an fara sa vad banii,iar masina am cerut o rezolvare la plecare dar o vrea si pe asta.Am martori ca i-am dat banii tatal lui,soferul firmei si 2 colege care au numarat banii.Erau nista solduri de furnizor de semnat si am pus si hartiile mele la semnat stiind clar ca nu va citi ci ca va semna ca primarul.Incerc de 9 luni sa obtin ce e al meu fara sa fac uz de ce am obtinut mizerabil din punctul meu de vedere dar as vrea un sfat avizat sau o indrumare.nu am contactat un avocat tocmai pt ca ipostaza e o situatie care nu ma caracterizeaza dar in acelasi timp am muncit doi pt asta si nu mi se pare cinstit...e greu sa dormi impacat cu tine chiar daca stii ca e adevarat.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:26, 24 Noiembrie 2009
cu hartia care ati obtinut-o, o puteti folosi ca proba in actiune n pretentii pt recuperarea imprumutului.

av.m.vasilescu
multumesc!presupun ca asta necesita angajarea unui avocat la care sa-i dau toate detaliile,un proces lung si de durata,neuroni uzati etc.dar daca amcastigat procesul pe dreptul muncii tot datorita sfatului acestui forum merita efortul chiar daca totul va fi onorariul avocatului,insa nu mi se pare corect sa si recunoasca datoria dar din rautate sa nu vrea a-mi da.in conditiile in care eu nasc procesul poate fi amanat o perioada sau se desfasoara in absenta mea?problema e ca in februarie sunt deja 2 ani de la imprumut am sanse sadeschid procesul dupa ce nasc sau sa sa initiez actiunea?
dar nu este obligatoriu sa va prezentati personal in instanta.
angajati un avocat , care in baza imputernicirii avocatiale se va prezenta la termenele procesuale. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutie am sa imi recuperez banii? ankiss20 ankiss20 buna ziua am lucrat ca secretara cu acte in regula la o firma timp de 4 ani. la un moment dat am avut un control de la finante, control care s-a lasat cu ... (vezi toată discuția)
Probleme imprumut charis charis Buna ziua, sotul meu a schimbat de curand locul de munca. La vechiul loc de munca societatea ii facilitase urmarea unui curs professional pentru care s-a ... (vezi toată discuția)