avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional - restrictii incetare contract de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional - restrictii incetare contract de munca (Art 198 din Legea nr. 53/2003)

Sunt angajata intr-o companie multinationala. Am urmat un program de trainee de 3 ani, iar de 6 luni sunt incadrata pe post, cu sarcini precise si responsabilitati.
Acum un an am urmat un curs destul de scump (4000 euro), pentru care am fost nevoita sa semnez un act aditional, precum ca 3 ani de zile nu voi avea initiativa de a pleca din companie, altfel va trebui sa platesc acest curs (Art 198 din Legea nr. 53/2003). Odata cu noua functie, cursul facut nu ma ajuta deloc in indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.
Problema mea este faptul ca odata cu schimbarea functiei, nu mi s-a schimbat si salariul, iar cei de la resurse umane, dau din stanga in dreapta, fara un raspuns concret.
Vreau sa demisionez, dar nu stiu ce se va intampla cu acest act aditional. Va trebui sa platesc acest curs, cu toate ca nu ma ajuta in activitatea zilnica?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 25 Aprilie 2019
Da, va trebui sa achitați acel curs conform actului aditional semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract aditional pentru formare profesionala stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua. Doresc sa descriu situatia. Compania la care lucrez a decis sa ma inscrie la un curs de formare profesionala care la final se sustine prin examen ... (vezi toată discuția)
Act aditional pregatire profesionala abuziv BAMO BAMO Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: pentru a practica meseria pentru care am fost angajata acum 4 ani am avut nevoie de o atestare profesionala. ... (vezi toată discuția)
Program de trainee anisu anisu Buna ziua, anumite companii au implementat programe de trainee pentru studenti/ proaspat absolventi. Am cateva intrebari legate de configuratia d.p.d.v. ... (vezi toată discuția)