avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... numar de identificare fiscala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

numar de identificare fiscala

Buna ziua
Am solicitat un numar de identificare fiscala pentru varul meu care are dubla cetatenie.
La fisc imi spune ca trebuie sa renunte la cetatenia romana ca sa poata sa primeasca acest numar de identifiacre fiscala.
Este corect.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:35, 26 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca are cetatenie romana, NIF-ul este CNP-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nif obtinut in germania valabil in romania? Filia Filia Eu sunt cetatean german si am NIF obtinut aici in Germania. Fratele meu are nevoie acum pt. o procura in Romania de NIF-ul meu. Eu nu am decat acest numar de ... (vezi toată discuția)
Mi se solicita nif desi am pasaport romanesc Cristinutza2017 Cristinutza2017 Am dubla cetatenie(romana si germana) si am pasaport romanesc. Vreau sa inregistrez la Anaf un contract de inchiriere in calitate de proprietar si mi se cere ... (vezi toată discuția)
Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)