avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! Fratele meu a detinut o firma in anul 2007 nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Problema eate ca acum i-a venit executare silita pe apartamentul lui in care locuieste cu sotia si copilul lor si pe mostenire. Mostenire care repezinta 1/8 din apartamentul parintesc. Cota de 1/8 i a revenit in urma decesului tatalui. In anul.2015 mama mi-a vandut partea ei de 5/8 si eu locuiesc in apartamentul parintesc. Ce presupune aceasta executare pe mostenire? Pot fii dat afara din casa daca detin 5/8 de la mama si 1/8 partea mea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:21, 26 Aprilie 2019
Nu va da nimeni afara din casa dvs avand cota majoritară dar daca chiar se scoate la licitație cota parte aparținând fratelui e bine sa o cumpărați, sa nu va treziți ca o cumpara altii pe nimic și apoi va forțează să vindeți dvs .Nu e de joaca mergeți la un av cu actele și apoi la executor.
Multumesc mult!
Va trebui să achitați dvs. banii ca sa se finalizeze totul.
O sa va va ajute in concret avocatul în raport de întreaga situație juridică ca sa rezolvați cu bine.
Sa verifice si cu prescriptia avocatul si de aceea trebuie mers urgent pentru verificare ca sa nu se iasă din termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor. vanzare imobil roxanaman roxanaman Buna ziua Am si eu o mare mare nelamurire in ceea ce priveste succesiunea...Parintii mei au decedat.Prima a fost mama mea si la un an diferenta a fost tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire IlincaDaria IlincaDaria Buna ziua.As avea cateva intrebari:suntem 4 frati Tata a decedat in 1998 iar pana acum nu sa facut succesiuna,noi cele trei fete am facut aceea declaratie de ... (vezi toată discuția)