avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar

In urma decesului tatalui meu,am dezbatut succesiunea si am primit eu si fratele meu parti egale iar mama o alta cota parte. Vrem sa facem partajul voluntar al terenului mostenit iar mama vrea ca partea ei sa mi-o dea mie fiindca am grija de ea. Cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:02, 26 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Faceti iesirea din indiviziune si apoi mama va poate vinde sau dona bunurile ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire ... alinacosmina alinacosmina Buna ziua, Doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire la o mostenire. Este vorba de o casa cu suprafata de 14 ari, mostenirea este de la bunici ... (vezi toată discuția)
Mostenire cris21 cris21 Buna ziua tuturor1 As avea o intrebare cu privire la ce variante legale exista pentru cineva care ar dori sa la,sa dea sau sa daruiasca partea sa de ... (vezi toată discuția)