avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am act vanzare cumparare teren casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am act vanzare cumparare teren casa

Vanzatorul (socrii) au dreptul sami interzica sa nu pot cultiva nimic pe teren? Mi-a interzis accesul la magazie , beci, au dreptul?urmatoarea intrebare ar fi: Ce drepturi are el ca vanzator si ce drepturi am eu ca cumparator locuind in acelasi imobil , in aceeasi curte. Au incercat sami distruga actul de vanzre cumparare al imobilului , ma provoaca la ''scandal'' , primesc injurii , vorbe murdare la adresa copiilor , a sotiei pt a ma provoca la violenta. M-a dat in judecata pt distrugerea actelor de vanzare cumparare si au pierdut , in continuare ma provoaca la ''scandal''.Ce ar trebui sa fac??Am anuntat organele de ordine dar degeaba , in continuare ma provoaca la "scandal".Eu am evitat mereu , ce trebuie sa fac?
Dle Diaconu, va rog sa fiti mai precis ! Ce anume ati cumparat dvs de la socrii?
buna seara!
dvs in caliatate de prop al imobilului puteti face tot ce doriti!
aveti toate cele 3 atribute ale dr de propr:
-dr de a folosi bunul
- dr de a dispune de el
-dr de a ii culege fructele.
pt atigeriile aduse dr dvs de prop aveti la indemana fie actuni civile, fie pe cale penala!
Stimata Ioana Cristea, de unde stiti dvs ca cetateanul Diaconu Nelu a cumparat prin contract de vanzare cumparare si terenul aferent locuintei? Mai ales in conditiile in care locuieste in acelasi imobil cu socrii sai? De ce va antepronuntati inducand in eroare utilizatorul?B-)
Ce fructe sa culeaga daca nu are dreptul de proprietate asupra terenului? Mere padurete?
Posibil sa fie un act de vanzare cumparare cu drept de uzufruct al vanzatorilor. Poate si intretinere, cine stie.
Domnule Diaconu, cine e proprietar si pe ce?
Si cine are drept de folosinta separat (viager sau nu, daca exista) si pe ce?

:offtopic: Domnule Grigore, va rog sa nu apostrofati astfel consultanti care incearca sa ajute; uneori mai si presupunem situatii in lipsa unei descrieri complete a acestora.
Sa fim intelegatori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor-proprietar si nu prea stefanescu0 stefanescu0 sper ca ma puteti ajuta. socrii mei au un teren intravilan+constructie cu deschidere pe 2 strazi.socrii au 3 copiii.sotul meu ar vrea sa i se dea 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Am act vanzre cumparare teren casa Diaconu nelu Diaconu nelu Dupa moartea socrilor intru in stapanire?Locuiesc la un loc cu ei.Ce drepturi am eu?Ma pot folosi de teren? (vezi toată discuția)
Este necesara autentificarea? doinytza doinytza Cumpararea de catre o firma a unui chiosc proprietatea unei persoane fizice , pentru a comercializa produse ,necesita sau nu incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)