avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Buna ziua. La cat timp dupa ce o persoana devine proprietarul unei locuinte se poate face buletin unei alte persoane pe adresa respectiva? Mi s a spus ca trebuie sa treaca 1 luna de la realizarea contractului pentru a putea lua o alta persoana in spatiu. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 27 Aprilie 2019
Dupa ce întra în posesia actului de proprietate.
ACtul de proprietate e contractul si il ia imediat ce il semneaza.. o avea legatura cu intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea acordului de luare in spatiu mariana_1 mariana_1 din motive intemeiate, am luat acum un an in spatiu o persoana. adresa ei pe buletin in acest moment este la domiciliul meu. stie cineva (pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)