Bună ziua. Locuiesc în curte cu un vecin. În planul de situație din1957 scrie cotă teren intravilan și procentul fiecărui apartament. În cf este trecut procent din curte comuna. La mine este calculat corect și intabulat. La vecinul meu este calculat greșit și intabulat greșit 20mp în plus. Pot cere înscriere corecta în cf cota teren intravilan și cotele aferente apartamente conform planului de situație care a fost la baza înscrierii în cf? Va mulțumesc pentru ajutor.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ca sa pretindeti corectia, e nevoie sa dovediti ca aveti un interes legitim. or daca dvs nu sunteti prejudiciat, nu vad cum. solicitarea trebuie s-o faca cel prejudiciat
La mine în cf este trecut procent 61,08%. Și 301/521 (greșit) 318/521 corect, iar la vecinul meu 31.85% si220/521(greșit) 203/521 corect. Cum pot rezolva problema deoarece la un apartament apare-17mp iar la altul+17mp. Vă rog să mă ajutați sa rezolv problema. Vă mulțumesc.
Fara titlu
gabriel13
locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)