avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calculare cote teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calculare cote teren intravilan

Bună ziua. Locuiesc în curte cu un vecin. În planul de situație din1957 scrie cotă teren intravilan și procentul fiecărui apartament. În cf este trecut procent din curte comuna. La mine este calculat corect și intabulat. La vecinul meu este calculat greșit și intabulat greșit 20mp în plus. Pot cere înscriere corecta în cf cota teren intravilan și cotele aferente apartamente conform planului de situație care a fost la baza înscrierii în cf? Va mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: jwx , utilizator 19:27, 28 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ca sa pretindeti corectia, e nevoie sa dovediti ca aveti un interes legitim. or daca dvs nu sunteti prejudiciat, nu vad cum. solicitarea trebuie s-o faca cel prejudiciat
La mine în cf este trecut procent 61,08%. Și 301/521 (greșit) 318/521 corect, iar la vecinul meu 31.85% si220/521(greșit) 203/521 corect. Cum pot rezolva problema deoarece la un apartament apare-17mp iar la altul+17mp. Vă rog să mă ajutați sa rezolv problema. Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Cum sa intabulez pivnita? mateiluc mateiluc Am cumparat in 2001 un apartament, am mers la notar si apoi s-a operat in CF. In CF era trecut apartamentul si alaturi scria ca am o pivnita de 16mp fara ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)