avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si numai are voie 5 ani sa ma dea pentru permis.Daca îl dă in alta țara si îl ia are voie sa circule în România cu el?
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
Ioanahulpe306@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 13:58, 21 Mai 2019
Nu exista asa ceva, ti s-a explicat mai sus si de mine si de catre dl avocat ca e curat cazierul pentru ca e cercetat penal, nu e condamnat, daca e indiferent si nu se intereseaza de stadiul dosarului, nu se prezinta la tribunal, nu-si angajeaza avocat, o sa primeasca pedeapsa CU EXECUTARE, ca un alt utilizator de pe forum, adica o sa stea la puscarie, mai pe romaneste.

In continuare zic sa se duca sa se intereseze si sa-si angajeze avocat, nu e de joaca cu asa ceva.

Si chiar daca a luat permisul in alta tara, in Romania nu are drept de a conduce, iar permisul o sa-i fie anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ștergere cazier judiciar Vasile Tataru Vasile Tataru Bună ziua! Aș dori să aflu cum pot să îmi curăț cazierul pentru o faptă penală din 1996?Fapta este sub incidența art.74 litera A.Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni ... (vezi toată discuția)