Deranjez doar cu o simpla intrebare;
Pentru a participa la un concurs am avut nevoie si de un aviz psihologic dat de la un centru de testare acreditat.
Rezultatul avizului a fost negativ, lucru care banuiesc eu se datoreaza unei greseli de interpretare sau unei greseli de exprimare din partea mea. In urma acestui rezultat nu mai pot participa la concurs, nu am timp sa contest rezultatul, si nici sa primesc raspunsul in timp util pana la desfasurarea concursului.
De la organizatorul concursului am fost informat ca fara aviz favorabil nu pot participa la concurs si nici nu pot primi o dispensa de participare la concurs pana vine rezultatul contestatiei
Intrebarea de baza era urmatoarea: In cazul in care contest un act care poate produce efecte, se suspenda sau nu producerea efectelor pana la rezolvarea contestatiei si care este baza legala?
A doua intrebare este: daca in urma rezolvarii contestatiei se constata ca a fost vorba de o gresala, cum ramane cu concursul care deja a trecut si la care eu am fost impiedicat sa particip?
Cu multe multumiri pentru timpul acordat
Adrian Mocanu
Daca avizul psihologic favorabil era o conditie pentru a participa la concurs, sansele de a anula concursul deoarece nu l-ati prezentat sunt ffff. reduse, deoarece, nu se poate imputa organizatorilor concursului faptul ca vi s-a eliberat un aviz neconform.
In schimb, puteti contesta avizul, iar in cazul in care castigati in instanta, puteti cere daune( prejudiciile produse prin neparticiaparea la conceurs..etc)
Urgent!!!
MARIANA TUDOR
In 2006 am terminat faculatea de administratie publica.
Am participat la concurs pentru functia de secretar de localitate in data de 23 si 25 martie 2009, ... (vezi toată discuția)