Buna ziua. Am pierdut si in apel contestatia la executare insa nu am primit nici o comunicare pana in prezent-a trecut mai mult de un an. Ce posibilitati mai am sa intreprind ceva-este vorba de datorie bancara din 2007 cesionata catre KRUK. Avocatul pe care l-am angajat a promis ca se rezolva in favoarea mea si de un an de zile nu mai vrea sa-mi raspunda la telefon. Multumesc, o zi buna.
atunci care e ingrijorarea ? Asteptati sa vi se comunice hotararea , daca s-o mai comunica.
Intre timp, puteti sa mai strangeti bani pt a plati, daca va fi cazul.
Ar trebui sa dati ceva detalii.. ce ati contestat de fapt, de ce ati pierdut, daca s-a inceput executarea, daca v-au retinut bani..etc, etc
Daca nu se mai comunica, ce inseamna?
Am contestat executarea inceputa acum 4 ani. Am pierdut din cauza dezinteresului aratat de avocati-am avut doi, consecutiv. Nu stiu cum sa interpretez daca s-a inceput executarea, insa nu au primit nici un ban de la mine.
Ma intereseaza daca se pot indrepta impotriva locuintei.
Daca ajungeti la executare silita, da, daca suma depasetse 10 mii de lei sau pt orice suma, daca nu aveti venit.
Oricum, cred ca au uitat de dvs, daca isi amintesc, veti putea contesta din nou.
Executare silita
ioana134
In anul 2005 am luat un TELEFON in rate si apoi am primit acasa un card pe care sa virez ratele .Am retras dupa acest card suma de 1100ron si am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Poprire
george2015
Ajutați - ma sa inteleg
În urma credit avut la ING, după neplata a 5 rate am ajuns la o înțelegere cu banca, nu cu un executor ci cu banca, un angajat ... (vezi toată discuția)