avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie mai mare decat cea cuvenita
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie mai mare decat cea cuvenita

Hristos A Inviat ! In Arges,multi pensionari au primit pensii calculate gresit,adica supraevaluate. Ce pot face,nefiind vina lor ?? Sunt saraci si nu au cum sa dea banii inapoi si nici n ar fi drept. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:57, 30 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vot fi nevoiți să returneze sumele încasate necuvenit..
Li se vor emite decizii de debit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas calculata gresit. returnare suma petcumihai23 petcumihai23 Buna ziua, astazi am primit o decizie cum ca pe o anumita perioada pensia de urmas pe care am primit-o eu si sora mea a fost calculata gresit si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Decizie anaf de retinere din pensie a contributiei pentru sanatate monick monick Buna seara! Mama mea este pensionara si a primit astazi o decizie de impunere pentru stabilirea cass 5,5% pentru anul 2012. Decizia este emisa la data ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata necuvenit esteraevelina esteraevelina Buna ziua!mama mea a primit anul trecut doua pensii.in urma legii pensiilor in luna ianuarie a.c a primit pensia in cuantumul cel mai avantajos.ieri a primit o ... (vezi toată discuția)