avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri

Mama mea a fostrebuit recăsătorit timp de 15 ani cu al doilea sot acesta fiind văduv și avea un copil înfiat din prima căsătorie. După decesul mamei cât și al socrului vitreg neexistand nici un fel de partaj pana în prezent beneficiez de partea din casa chiar dacă aceasta a aparținut socrului vitreg. Menționez faptul ca fiul înfiat nu a făcut nici el succesiune după mama lui și nici nu exista vreun testament
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:55, 1 Mai 2019
care socru ? Va era tata vitreg, Nu va era nimic de fapt, era sotul mamei.
Dvs o mosteniti doar pe mama dvs, iar fiului sotului mamei, pe tatal sau.
Casa era comuna ? Atunci parte mai mare va avea copilul celui din urma decedat.
Deocamdata beneficiati de toata casa, daca stati acolo, nu aveti interes sa il contactati pe mostenitorul tatalui vitreg.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copil vitreg romanasul romanasul Salutare, Am ceva nelamuriri ref. la o mostenire unei case. [b]Tatal meu vitreg [/b] are un copil din prima casatorie de care s-a despartit cand avea doar ... (vezi toată discuția)
Buna seara...am si eu o intrebare: mama mea s-a recăsătorit ... Utilizator83 Utilizator83 Buna seara...Am si eu o intrebare: Mama mea sa recăsătorit , după 30 de ani de căsătorie a murit ...casa era a lu tata vitreg cumpărată cu fosta ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama care a fost casnica marianaboboc marianaboboc mama sotului meu s-a recasatorit, si are un copil cu al 2-lea sot. pe tot timpul cat a fost recasatorita, nu a avut serviciu. a locuit in bucuresti, unde a ... (vezi toată discuția)