avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cont comun concubini: cum se pot recupera banii pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cont comun concubini: cum se pot recupera banii pe care titulara contului tot amână să-i restituie?

Acum 3 ani concubina pleacă după 17 ani de concubinaj și ia cu ea și toți banii aflați în conturile ei dar obținuți împreună din salariile ambilor. Cândva au fost împreună trecuți titulari pe acele conturi. Cum se pot recupera acești bani sau dacă se pot recupera. Se poate proba și cu mesaje în care fosta concubina îl tot duce cu vorba ca la expirarea termenului depozitului, aceasta îi va da banii? Mulțumesc. Omul chiar nu știe ce sa mai facă și dacă are șanse.
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: age , utilizator 08:38, 3 Mai 2019
Sanse are daca probeaza ca sunt banii lui acolo, in conturile ei. Oricum sa se grabeasca ca bate prescriptia la usa.
Totuși ar avea șanse de câștig? Pana la urma cât ar fi termenul de prescripție pentru ca el a tot fost amânat ca i se vor restitui banii?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
3 ani de cand s-au inteles sa ii dea inapoi.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii sangerik sangerik si o alta intrebare..in acesti 3 ani in care am trait in concubinaj am lucrat in strainatate,,concubina mea a lucrat doar 1 an de zile iar bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri dupa concubinaj 8 ani laur2012 laur2012 Buna seara, Va rog frumos sa ma lamureasca cineva cu doua lucruri: 1) La cati ani de concubinaj (minim) se refera acea lege cu impartirea bunurilor? 2) In ... (vezi toată discuția)
Partaj după divort claudi72 claudi72 Soțul meu a primit mostenire un apartament in perioada căsătorie, l-a dat la schimb si am mai completat 1000 de DM( marci) in 1996. In apartament s-a mai ... (vezi toată discuția)