avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata apartamnet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata apartamnet

Platesc impozit pentru o suprafata apartamnet si parti comuna de 75mp+25mp (75.00 mp ocupat + 25.00 mp neocupat) , Total:
100.00 mp,
Cum pot obtine cit este suprafata locuibila (apartament) si parti comune, curte.

Doina

Cel mai recent răspuns: doinaVis , utilizator 19:18, 3 Mai 2019
@doinaVis. Este posibil ca suprafata utila (la interior) sa fie 55 mp, iar suprafata construita (la exterior) sa fie 75 mp. Pt ca din ce spuneti, 75 mp teren ocupat si 25 mp teren neocupat, cam asa ar rezulta. De aici si neintelegerile.
L-am mostenit de la bunica. O sa cer la cira financiara sa-mi explice cum sa clculat suprafata pentru impozit, la cadastru este apartamentul masurat. sper sa primesc explicatii de la impozit. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafața utilă a unui apartament DeliaHiripan DeliaHiripan Bună ziua! Am cumpărat recent un apartament despre care știam că are suprafața utilă de 91 de metri pătrăți, lucru menționat în extrasul CF, dar și ... (vezi toată discuția)
intabulare (corectare greseala):pivnita(beci )cumparat odata cu apartementul in 1983,omisa la intabulare bebed bebed Ce trebuie facut pentru a inscrie in C.F. pivnita cumparata odata cu apartamentul in bloc,dar omisa din greseala ? In contractul de construire este scris clar ... (vezi toată discuția)
De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? am titlul ... skoda2022 skoda2022 De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? Am titlul de proprietate si act de vanzare cumparare pe apartamentul care a fost al parintilor mei. De ... (vezi toată discuția)