avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INCHIDERE CONT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INCHIDERE CONT BANCAR

Astazi voi achita ultima rata la Unicreditbank,(am achizitionat un electrocasnic),care sunt proceurile de inchidere a contului.Pot inchide contul,pot solicita un extras de cont.
Sa nu ma trezesc cu vreun sold dupa ceva timp.Se percepe o taxa pentru inchiderea contului?
Cel mai recent răspuns: mariannnghe , utilizator 09:02, 3 Mai 2019
Nu exista taxe, depuneti cerere de inchidere a contului. Se poate sa dureze 30 de zile.
multumesc de raspuns...am cerut sa fie inchis contul ieri....astazi merg sa ridic decizia de inchidere a contului......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme societate ramo23i ramo23i Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
Inchidere card credit aureliapopescu aureliapopescu De curand am depus pe un card de credit suma datorata bancii, solicitand inchiderea cardului. In urma acestei solicitari am primit din partea bancii o hartie ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului - fals in acte cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu cand eram student la master luam bursa de la facultate pe card. Card-ul pe care l-am primit este de la BRD Calderon. In primul an de master ... (vezi toată discuția)