avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare în spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare în spatiu

Buna ziua,

Mulțumesc pentru timpul acordat.

Eu împreună cu mama suntem trecuți pe contractul casei. As dori să mă căsătoresc împreună cu logodnica mea și pe urmă v-a trebui sa schimbe buletinul. Mama mea v-a pleca din țară în timpul acela cum îmi pot trece viitoare mea soție pe adresa casei?

Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:44, 16 Mai 2019
Pentru luarea in spatiu este nevoie de acordul ambilor proprietari .
Puteti si fara mama dvs. daca sunteti trecut in contract ca proprietar si daca locuinta nu este inregistrata in CF ca locuinta a familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de luare in spatiu Radomir Radomir Situatia este urmatoarea: Am pierdut cartea de identitate si, in consecinta, trebuie sa depun actele pentru emiterea uneia noi. Locuiesc cu parintii, care ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Simion Alexandru Simion Alexandru Buna ziua, Locuiesc impreuna cu logodnica mea in apartamentul parintilor mei de circa 2 ani de zile. Din cauza problemelor financiare ale ultimului an nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin aura19731991 aura19731991 buna ziua.am terminat divortul si trebuie sa schimb buletinul.contractul casei il am .in contractul casei titular e fostul meu sot.in hotarirea de divort scrie ... (vezi toată discuția)