avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de vecinatate

Bună ziua! A venit un vecin cu proces verbal de vecinătate. Are un teren și vrea sa construiască o casă. Nu este vecin direct cu noi. Noi suntem în planul 2 deci nu ma deranjează construcția lui. Ce ma nedumereste este ca vrea copie după buletinul meu. Și nu exista decât un singur exemplar din acest proces verbal. Este bine sa semnez și să-i dau copie după buletin ? Fără sa am și eu un exemplar ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:55, 4 Mai 2019
Da, asta caut. Pe cineva care știe.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maryanna88 a scris:
A venit un vecin cu proces verbal de vecinătate...
Nu este vecin direct cu noi.


Regulamentul de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară
Art. 380.
Glosar de termeni tehnici:

- procesul-verbal de vecinătate încheiat între proprietarul imobilului și deținătorii imobilelor învecinate este actul de constatare a situației din teren, prin care se exprimă acordul cu privire la identificarea corectă a limitelor comune recunoscute de către aceștia, întocmit de persoana autorizată cu prilejul identificării și măsurării imobilului care face obiectul documentației cadastrale;

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea eliberare acord vecinatate trebuie semnata de ambii soti? iosif szasz iosif szasz Conform cerintelor din C.U. am depus catre Consiliul local(care imi este vecin-pasune comunala),cerere pentru eliberare acord autentificat al vecinilor si ... (vezi toată discuția)
Ordin ancpi 134/2009 ion_laurentiu ion_laurentiu am un teren de aprox 600 mp conform actelor de proprietate. in realitate acesta are aprox 900mp cf masuratori. in momentul in care am facut cadastru nu am mai ... (vezi toată discuția)
Fond funciar - intabulare teren extravilan ContSters206369 ContSters206369 la intabularea unui teren extravilan ,trebuie semnaturile sau acordul,vecinilor,si luarea in evidenta la primaria de care apartine , s-au se va face ... (vezi toată discuția)