avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția m-a anunțat că vrea să divorțăm. Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția m-a anunțat că vrea să divorțăm. Ce drepturi am și cine o să aibă custodia copilului?

Buna ziua! Ma numesc Alexandru si vreau sa spun ca sunt casatorit de 5 ani de zile si am un baietel de 3 ani. Acun cateva zile am aflat de la sotie ca vrea sa divortam. As vrea sa stiu ce este de facut, ce drepturi am sa am si cine o sa aibe custodia. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Nu ma refeream in fata distantei.. ci intre ei, ca soti. Daca iti zice nevasta ca nu te mai iubeste.. e motiv serios si pt ea sa divorteze si pt el, astfel ca pot ajunge la un divort prin acord, daca isi da seama si sotul, ca aceasta casnicie e cam dusa.
Nu este dusa pentru ca inca o iubesc si nu am gresit cu nimic. Faptul ca imi spune ca nu mai iubeste nu este un motiv. Eu cred ca are o aventur dar cum am vorbit si cu ea sunt pregatit sa depasim amnadoi aceasta situatie pentru ca nu vreau o casnicie distrusa. Daca ea nu recunoaste inseamna ca ii este teama ca daca se ajunge in instanta ea e cea vinovata,nu?

gi-jane2 a scris:

Nu ma refeream in fata distantei.. ci intre ei, ca soti. Daca iti zice nevasta ca nu te mai iubeste.. e motiv serios si pt ea sa divorteze si pt el, astfel ca pot ajunge la un divort prin acord, daca isi da seama si sotul, ca aceasta casnicie e cam dusa.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am vorbit si cu ea sunt pregatit sa depasim amnadoi aceasta situatie pentru ca nu vreau o casnicie distrusa.

ori lucrati sa o depasiti, ori vreti sa recunoasca... orice ar insemna asta

Daca ea nu recunoaste inseamna ca ii este teama ca daca se ajunge in instanta ea e cea vinovata,nu?

si de ce credeti ca va conta cine e vinovat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la copil in caz de divort alexmarinescu120 alexmarinescu120 Buna ziua, ma numesc alex si am o grava problema:sotia na insala de 1 an, am aflat acun o luna am discutat cu ea si a spus ca o sa puna capat aventurii.Dar nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori maria777 maria777 Va rog sa imi spuneti cum se poate desface o casatorie cu 2 copii minori? Motivul invocat de mine, ca sotie, este lipsa respectului din partea sotului, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez ValentinBunea22 ValentinBunea22 Ce procedura de divort as putea sa folosesc pentru a divorta de sotie cu care nu ma mai inteleg si ne certam din orice? Avem o fetita impreuna de 1 an si ... (vezi toată discuția)