Cumva e o situatie paradoxala. Adresa de comunicare este la cabinetul avocatului, cu care nu am avut comunicare de'a lungul procesului si doar cu avocatul stagiar s'a facut tot procesul, dar acesta nu mai lucreaza acolo. Deci singura optiune e sa merg la arhiva dupa 30 de zile sa vad daca a facut paratul apel.
Sentinta judecatorului a fost de anulare a contractului de vanzare cumparare a masinii si obligarea unuia dintre parati sa imi dea banii inapoi.
Eu as face apel pentru a il baga din nou ca parte ( in sentinta este admisa lipsa calitatii procesual pasive a aceluia) a celui de'al doilea parat., pentru ca la proces avocatul lui a zis ca, clientul lui doar a pus un anunt pe net si nu are legatura cu masina, ori pe inregistrarile audio spune ca e masina matusii lui iar la politie in declaratie spune ca a cumparat masina in 2016...
Insa nu stiu daca judecatorul se poate razgandi cu lipsa calitate...
Geanina DRIAN a scris:
Da, cererea de apel va fi înregistrată la dosar și vă va fi și comunicată, ca să depuneți întâmpinare.
Dacă toate părțile fac apel, se aplică ce am scris mai sus:
- dacă apelul Dvs. va fi admis, nu veți putea primi o soluție care să vă creeze o situație defavorabilă celei actuale;
- dacă apelul pârâților va fi admis, se poate pronunța orice soluție (inclisiv defavorabilă Dvs.)