Judecatorul a decis ca unul dintre parati sa imi restituie mie, reclamant, o suma de bani.
Totodata scrie 'apel in termen de 30 de zile'. Inteleg ca are 30 de zile sa se opuna sentintei? Apoi scrie returnarea banilor plus dobanda pt fiecare zi din momentul sentintei definitive. Sentinta definitiva este dupa acele 30 de zile?
Daca fac apel, deoarece obliga doar pe un parat sa imi dea inapoi banii, e posibil sa schimbe sentinta in sensul sa nu mai vrea sa imi dea niciunul dintre ei banii? Este o sentinta legata de doi samsari de masini. Contract de vanzare cumparare nulitate absoluta.
Multumesc.
Apelul se face din data cand a aparut decizia pe portaljust sau dupa cele minim 30 zile in care am inteles de la arhiva tribunal ca redacteaza judecatorul hotararea si trimite partilor instiintare cu aceasta decizie acasa?
Multumesc.
Daca decizia a aparut pe 3 pe portaljust iar eu am facut cerere pe 6 sa se schimbe adresa de corespondenta, horararea judecatorului va ajunge la avocat sau unde am cerut eu?
Incerc sa inteleg in acest fel in cat tim acea hotarare poate fi redactata si trimisa partilor ca ieri, 8 mai, am fost sunata de avocat ca sa vin urgent la el sa facem apelul, ori acesta din cate inteleg se face dupa ce este scrisa hotararea...
Multumesc.