avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actionare in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actionare in instanta

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez atunci cand doresc sa initiez o actiune in instanta impotriva unor persoane fizice pe baza Codului Civil si care sunt documentele pe care trebuie sa le completez/furnizez.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:15, 24 Noiembrie 2009
ovidiu1970 a scris:

Multumesc pentru informatii.

Daca domiciliul meu din actul de identitate este Brasov, al celor pe care doresc sa-i actionez in judecata este Bucuresti, iar evenimentele s-au petrecut in Bucuresti, unde trebuie sa intentez actiunea?

Datele de identificare ale paratilor inseamna nume si adresa sau este nevoie si de CNP?

Multumesc.

aveti multe lacune si asupra unor aspecte uzuale, dar asupra creeri actiunii?

puteti sa apelati la un avocat din brasov, macar sa va faca actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii in cererea de chemare in judecata ? Andr@ Andr@ Dragi prieteni, Mai putin scurt, dar la obiect: [b]reclamantul[/b], domiciliat in judetul [b]Giurgiu[/b], introduce, prin avocat, o cerere de chemare in ... (vezi toată discuția)
Divort de comun in acord,in alt judet fata de domiciliul sotilor AFLOAREI SIMONA AFLOAREI SIMONA Buna ziua, sunt casatorita din aug 2008,si am hotarat de comun acord sa divortam;din casatorie nu au rezutat copii,nu avem nimic de impartit si nu mai ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala doru6 doru6 Conform NCPC daca paratul locuieste in strainatate si nu are resedinta in tara, unde se introduce cererea de chemare in judecata? Conform vechiul cod art. 6 ... (vezi toată discuția)