avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... neindeplinirea obligatiilor de garantie din partea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

neindeplinirea obligatiilor de garantie din partea vanzatorului imobilului

As dori sa stiu carei institutii sa ma adresez cu o plangere online, impotriva vanzatorului casei in care locuiesc in prezent, care nu si-a indeplinit obligatiile de reparatie a uzurilor ce au aparut in urma construirii defectuase si lacunare. garantia pe partea de finisaje stiu ca e de 5 ani la imobile. cui si in temeiul carei legi sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:02, 4 Mai 2019
o actiune in raspundere contractuala pare cea mai potrivita (NCC Art. 1350). Consultati un avocat. Din ce am vazut, cumparatorii de apartamente nu au statut de consumatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul poate sa nu ofere garantie la produse la care producatorul ofera doar 2 saptamani. Octavian1978 Octavian1978 Comercializez o serie de instrumente stiintifice si senzori, importati din China. Producatorul ofera 2 saptamani garantie - practic sa verifici individual ca ... (vezi toată discuția)
Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online ce trebuie să fac? stepanadrian stepanadrian Vreau să import electronice și să le vând într-un magazin online. E o provocare pentru mine partea de garanție. Cum pot proceda cu asta dacă garanția ... (vezi toată discuția)
Lege privind garantiile candyman19_2003 candyman19_2003 Buna ziua. Lucrez in retail si as vrea sa lamuresc cateva neclaritati pe care le am legat de legea 449/2003, lege care se refera la acordarea ... (vezi toată discuția)