avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS si CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS si CASS

Buna seara,

In cazul unui PFA infiintat in aprilie 2019, cu declaratia unica estimativa depusa, cu alegerea platii CAS si CASS, cand trebuie sa platesc contributiile CAS si CASS?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:22, 5 Mai 2019
Toate datoriile declarate in DU estimativa pwntru 2019 - CAS, CASS si impozit - au acelasi termen: 15.03.2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa 2019 impozit si taxe cristi_gdc cristi_gdc Buna ziua. Pentru un PFA deschis in 2019, sistem real, plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se va face pana la data de 25 aprilie pentru ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare și redirecționare Petrovic Petrovic Sunt PFA în regim real și cu TVA; am depus declaratia unica pe 2019, nu am facut sponsorizare si nu am redirectionat cei 2%. Vreau sa va intreb, mai pot ... (vezi toată discuția)