avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creșterea copilului

Dacă părinți nu sant căsătoriți, tata poate lua concediu de creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 6 Mai 2019
În situaţia în care părinţii copilului nu sunt căsătoriţi, dar copilul a fost recunoscut, îndeplinirea condiţiilor pentru acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului se demonstrează prin efectuarea ANCHETEI SOCIALE (document ce va fi inclus în dosarul pentru acordarea dreptului împreună cu celelalte acte doveditoare), NUMAI in situatia in care drepturile sunt solicitate direct de catre tatal copilului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil platita catre tata? utilizator2015 utilizator2015 buna ziua.fiul meu are 2 locuri de munca si ia in total 2700ron(27mil) net. vechimea la cele 2 locuri depaseste 1 an.. nu este casatorit legitim cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului rby58 rby58 buna!concubina mea a nascut iar eu doresc sa intru in ccc.suntem angajati ambi.am recunoscut copilul si mi poarta numele.angajatorul meu spune ca nu pot eu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal adirevo adirevo Daca nu suntem casatoriti..eu ca TATA pot sa imi iau concediu prenatal? (vezi toată discuția)