avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare sanatate pentru sotie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare sanatate pentru sotie

Buna ziua, de la 1 iulie sotia mea nu mai are loc de munca si vreau sa va intreb daca e posibil sa beneficieze cumva de contributia pe care o fac eu la asigurarile de sanatate (eu fiind salariat).
Pot cumva sa o iau pe asigurarea mea?

Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:18, 6 Mai 2019
Da. Puteti sa o luati ca si coasigurat. Dar sa nu aiba nici un alt venit pentru care sa fie obligata la plata de contributie la sanatate. Intrebati la locul de munca ce acte trebuie sa duceti pentru a o trece ei ca si coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa o iau pe mama in intretire! pot sa o iau ... xTheRun xTheRun Buna ziua! As dori sa o iau pe mama in intretire! Pot sa o iau daca tatal lucreaza? Si unde gasesc in lege articolul in care pot/nu pot? Multumesc. (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate, coasigurat constantindana constantindana Parintii mei nu au nici un venit . Acum mama are nevoie de o interventie chirurgicala . Care este asigurarea minima pe care trebuie sa o platesc pentru a putea ... (vezi toată discuția)